Jobbsøknad - Butikkmedarbeider

Jobb som butikkmedarbeider

Butikkmedarbeider

Butikkmedarbeider er det mange som ønsker å bli. Det er å yte god service og kunne jobbe i en hektisk hverdag med mange forskjellige utfordringer.
Mange trenger litt hjelp for å skrive en jobbsøknad så man er en av de som kommer til intervju. Mange vet ikke oppsett for en jobbsøknad og hvordan man skal presentere seg på best mulig måte.
Oppsett og mal for jobbsøknad:
Mange leter etter maler og oppsett for jobbsøknader. Det finnes mange eksempler ute. Vi har også lagt ut en del eksempler på jobbsøknader.
Det er vanskelig å komme med god fasit for alle søknader er forskjellige. Når det gjelder søknad innen butikkyrket så har de sin måte å skrive på. Det er å få frem servicegenet i deg. At man kan yte god service. Det er ikke like aktuelt for andre yrker. Så alle søknader må tilpasses hver enkelt type jobb. Og det kan vi hjelpe til med.

Hjelp til å få laget søknad som butikkmedarbeider

Vi kan lage hele din søknad. også CV og eventuelt LinkedIn. Det er veldig enkelt. Du besvarer kun noen spørsmål rundt jobben du ønsker. Deretter tar vi over og lager alt komplett ferdig. En profesjonell søknad som følger mal og oppsett for hvordan en slik søknad skal lager.
For å komme til intervju så må du ha en god søknad. Og dette er vi best på. Vi lager mange søknader innen butikkbransjen. Til matbutikk, klesbutikk, jernvare, byggvare, parfyme, bilbransjen + +. Det er ikke begrensninger på yrker vi kan hjelpe til med.
Hver eneste søknad lages helt unik for deg og vi tilpasser hver eneste søknad mot stillingen du ønsker. Og når du først har fått laget en god søknad fra oss så kan den brukes som mal og inpirasjon til andre søknader du vil søke på.

Priser

CV

 

249kr

1 Personlig CV

1-3 dagers leveringstid

Jobbsøknad


NORGES BESTE PRIS

649kr

1 personlig jobbsøknad

1-3 dagers leveringstid

CV+Jobbsøknad


899kr

1 personlig CV

1 personlig jobbsøknad

1-3 dagers leveringstid

CV + Jobbsøknad
+ LinkedIn

1299kr

1 personlig CV

1 personlig jobbsøknad

1 LinkedIn profil

Rema 1000 butikk

Hva innebærer det å være medarbeider i butikk?

En butikkmedarbeider skal yte god service. Være til hjelp for kunder og holde orden slik at varer og tjenester blir presentert på en måte som kunden forventer.
Det er store ansvarsområder innen butikk. Det er ofte at man tar ansvar for områder og spesialiserer seg innen fagfelt og kan da få områder man bestiller inn for eller påser at varer alltid er tilgjengelig.

Hvor finne stilling som butikkmedarbeider

Lediges stillinger som butikkmedarbeider finnes det mange av. Du finner mange på arbeidsplassen.no og Finn.no, men her har du også mulighet for å sende inn åpen søknad. For mange av slike stillinger lyses ikke ut. De går til venner, kjente og ikke minst de som har meldt sin interesse gjennom en åpen søknad. Så her kan du ha en åpen søknad som du kan levere eller sende butikken.

Her er et utvalg fra arbeidsplassen.no hvor de har lyst ut stilling som butikkmedarbeider

Jobbsøknad butikkmedarbeider

Eksempel jobbsøknad – Butikkmedarbeider

Søknad til butikk får vi mange spørsmål om. Det er mange som ønsker å søke på en slik stilling.
Årsaken er mange og en av de er at man trenger ikke så mye utdanning. Det viktigste er stå på vilje, ha en sterk vilje om å yte god kundeservice og det å være en god kollega.
Når man har alle disse tingene så er denne jobben veldig aktuell.
Vi har laget en egen side med eksempler hvor også butikkmedarbeider er med. Dette vil ikke gi deg alt for å kunne lage din egen. Vel.. for noen er dette nok, men for andre så kan det være aktuelt å få hjelp. Så bli inspirert. Se på malen og oppsett av hvordan jobbsøknaden er.

Her finner du link til eksempler på jobbsøknader – eksempel butikkmedarbeider

Andre nettsider med butikkstilling: butikkmedarbeider – andre eksempler

Ha en god CV til jobbsøknaden

CV leveres i tillegg til jobbsøknaden.
En CV varierer etter hvert som tiden går. Det kommer ny maler og oppsett. Flere får også digitale CVer som man registrerer hos de store arbeidstilbyderne. Det kan være f.eks Webcruiter. Uansett må man ha sin egen CV. Den viser klart og tydlig hvem du er. I en CV så har man en beskrivelse av seg selv. Det er delen om meg eller som også kalles nøkkelkvalifikasjoner.
Denne delen kan være litt vanskelig for noen å skrive selv. Og her kommer vi inn. Vi kan lage hele din CV. Vi stiller deg noen spørsmål rundt deg som perosn og får frem en god beskrivelse som passer mot yrkesretningen du ønsker.
Vi setter også opp hele CVen for deg. Så du kan velge å gjøre litt selv eller at vi gjør alt.
Les mer om våre CV produkter her
CV vekter

Andre aktuelle stillinger innen samme yrke:

Butikkmedarbeider, låseansvarlig, assisterende butikksjef, servicemedarbeider, kunderådgiver – Kjært barn har mange navn.

Erfaring med jobbsøknad til yrkesgrupper:

Vekter

Polit

Helsefagarbeider

Sykepleier

Lagerarbeider

Sjåfør

Renhold

LIS1

Butikkmedarbeider

Pedagog/Lærer

Butikk

Rådgiver

Eksempel

Jobbsøknad

CV-Oppsett-Mal

Tips

Priser

Eksempler