Jobbsøknad - Helsefagarbeider

Helsefagarbeider

Helsefagarbeider

Du har funnet arbeidsgiver som trenger en medarbeider. Du er helt klar og skal skrive din jobbsøknad. Og her får mange usikkerhet på hvordan den skal skrives. Man søker etter mal og oppsett for jobbsøknad og leter rundt på nettet.
Nå er det dessverre ikke noen fasit på en jobbsøknad. Den er helt forskjellig fra hver enkelt person, men alle bygger rundt et oppsett for hvordan en jobbsøknad skal se ut.
Mange får jo dette til, men det er ikke alltid at resultet blir så bra og man får ikke jobben. Andre skiller seg ut. Man hører også om de som har søkt på 100 jobber uten å få svar. Kan det ha noe med søknaden å gjøre?
Ofte har det det. Den kan se aldri så korrekt ut for den som søker, men for arbeidsgiver kan den være feil. Det kan være at man fokuserer for mye på hva stillingen gir deg og ikke hva arbeidsgiver får. Det er den vi ser som går mest igjen når vi leser over forslag til oppsett av jobbsøknad inn til oss.

Hjelp til å få laget søknad til helsefagarbeider?

Du er best i din bransje. Hvorfor kan du ikke få hjelp av andre til det de er best til. Ikke la jobben glippe.
Vi kan lage hele din jobbsøknad. Også CV (eventuelt LinkedIn).
Ikke bruk tid på å søke og søke uten resultat. Ta grep og få jobben.
Å skrive en jobb for helsefagarbeider er den arbeidsgruppen vi kanskje får flest henvendelser innen. Så vi har god erfaring. Vi vet hvordan formulere oss og få frem sider mot hva annonsen sier om sin nye kollega.
Mye av dette går igjen og vi stiller derfor spørsmål rundt dine egenskaper og da får vi frem fine sider som er viktig mot stillingen.
Og vi har gode priser. Vi har redusert priser for at alle skal kunne få hjelp til å sette opp en god jobbsøknad. Vi firer ikke på kvaliteten selv om vi er lavere enn konkurrenter. Vi gir den beste servicen til alle som ønsker hjelp hos oss.

Priser

CV

 

249kr

1 Personlig CV

1-3 dagers leveringstid

Jobbsøknad


NORGES BESTE PRIS

649kr

1 personlig jobbsøknad

1-3 dagers leveringstid

CV+Jobbsøknad


899kr

1 personlig CV

1 personlig jobbsøknad

1-3 dagers leveringstid

CV + Jobbsøknad
+ LinkedIn

1299kr

1 personlig CV

1 personlig jobbsøknad

1 LinkedIn profil

Helsefagarbeider

Hva innebærer det å være helsefagarbeider?

En helsefagarbeider kan ha en rekke arbeidsoppgaver, avhengig av hvilken arbeidsplass de jobber på. Generelt sett har helsefagarbeidere ansvar for å bistå sykepleiere og andre helsepersonell i å gi omsorg og pleie til pasienter og brukere. Noen av arbeidsoppgavene til en helsefagarbeider kan inkludere:

Personlig stell og hygiene av pasienter og brukere, som å hjelpe dem med å dusje, kle på seg og vaske seg. Matlaging og servering av måltider, samt å hjelpe pasienter og brukere med å spise og drikke. Å assistere med medisinsk behandling, som å gi medisiner og utføre medisinske prosedyrer.

Observasjon og rapportering av endringer i pasienters og brukeres tilstand til sykepleiere og leger.
Dette er bare noen av oppgavene.

Hvor finne jobber innen helsesektoren

Innen helsesektoren får man fortalt at det er stort behov for arbeidskraft. Og søker du på annonser innen helsefagarbeidere så kan du få opptil 1000 stillinger som er ute. Noen av de største stedene for å søke er på arbeidsplassen.no.

Her er stillinger som er utlyst – Helsefagarebdier

Jobbsøknad helsefagarbeider

Eksempel helsefagarbeider

Hva er det arbeidsgivere ser etter når de søker etter en helsefagarbeider.
Det er lett å finne ut og det er å se på stillingsannonser. Der ser man fort hva de ønsker. Mye går ut på at søker skal ha egnethet. Og det er i tillegg til å være en god arbeider, også skal være en god kollega.
Vi har laget eksempler på åpne søknader og også søknader til direkte stillinger som er lyst ut. Vi har egen eksempel på sider hvor du mer ser hvilken mal og oppsett.

Her finner du link til eksempler på helsefagarbeider- eksempel jobbsøknad

Ha en god CV til helsefagarbedier

Alle søknader må ha en CV. De settes opp etter en mal man føler passer til seg og stillingen man vil søke på.
Noen er med bilder, andre er uten.
På en CV så har man også det som heter “Om meg” eller “Nøkkelkvalifikasjoner”. Dette er en kort beskrivelse av deg og hva man bør fremheve for å få en lite innblikk om deg uten å lese søknaden.
Dette kan vi hjelpe til med. Vi kan lage hele CVen og vi kan også lage din beskrivelse.
Vi får dette til ved at du besvarer et spørsmålsskjema og vi får da frem dine viktigste punkter i forhold til arbeidstype du har.
CV vekter

Forskjellige arbedstitler

Helsefagarbeider er en beskyttet tittel. Utover denne stillingen så har man også hjelpepleiere som er innen tilsvarende område. Vi skal heller ikke se bort fra sykepleiere som samarbeider med. 

Andre aktuelle stillinger innen samme yrke:

Sykepleier er andre yrker innen helsefaget. Les mer om sykepleier

Erfaring med jobbsøknad til yrkesgrupper:

Vekter

Polit

Helsefagarbeider

Sykepleier

Lagerarbeider

Sjåfør

Renhold

LIS1

Butikkmedarbeider

Pedagog/Lærer

Butikk

Rådgiver

Eksempel

Jobbsøknad

CV-Oppsett-Mal

Tips

Priser

Eksempler