Jobbsøknad - Pedagog - Lærer

Pedagog lærer

Pedagog - Lærer

Du er ferdig utdannet og stillingen er klar. Du skal søke jobb som pedagog / lærer.
Usikkerheten kommer rundt det å skrive søknad. Det behøver det ikke. Vi har mulighet for å lage din søknad. Helt ferdig. Du hjelper til ved å besvare noen spørmsål og ut fra dette så lager vi søknaden for deg.
Vi lager søknad for alle trinn enten fra barneskole og opp til universitet og videregående. Hver søknad lages til stillingen du søker på.

Hjelp til å få laget søknad til pedagog?

Du har funnet drømmejobben der du kan bidra med din kunnskap og gjøre en forskjell. For å komme nærmere målet ditt, er det viktig å levere en godt utarbeidet søknad som gir arbeidsgiveren et klart bilde av hvem du er og hva du kan tilby. Pedagog er en avgjørende rolle, og hvis du har funnet en perfekt match, bør du ikke la sjansen glippe.

Hvis du trenger hjelp til å skrive søknaden din, kan vi tilby profesjonell hjelp. Våre tjenester tar hensyn til det som er viktig for stillingen, og vi stiller relevante spørsmål for å finne dine beste egenskaper og kvalifikasjoner.

Priser

CV

 

249kr

1 Personlig CV

1-3 dagers leveringstid

Jobbsøknad


NORGES BESTE PRIS

649kr

1 personlig jobbsøknad

1-3 dagers leveringstid

CV+Jobbsøknad


899kr

1 personlig CV

1 personlig jobbsøknad

1-3 dagers leveringstid

CV + Jobbsøknad
+ LinkedIn

1299kr

1 personlig CV

1 personlig jobbsøknad

1 LinkedIn profil

Pedagog

Hva innebærer det å være lærer og pedagog?

En pedagog er en profesjonell som arbeider med å undervise, veilede og støtte barn og unge i deres utvikling. Deres arbeid utføres i ulike miljøer, som for eksempel skoler, barnehager, fritidsklubber, og andre organisasjoner som er dedikert til barn og unge. Pedagogen benytter seg av varierte metoder og teknikker for å fremme læring og utvikling hos barna, og kan også bistå med å løse problemer og utfordringer som oppstår i løpet av utviklingsprosessen.

Hvor finne lærerjobber?

Arbeidsplassen.no er en av Norges største plattformer for utlysning av stillinger. De samler inn alle annonser fra ulike kilder, som Finn.no og hjemmesidene til større selskaper. Dette gjør at det er på Arbeidsplassen.no man finner flest utlyste stillinger i Norge. Plattformen gir deg muligheten til å søke etter pedagogiske stillinger i ditt nærområde eller etter spesifikke kriterier du måtte ha. Som lærer kan du også søke på en del av stillingene som er utlyst, da flere av titlene kan overlappe hverandre.

Her er stillinger til pedagog utlyst – Trykk her

Åpen søknad

Eksempel jobbsøknad – Lærer

For å lage en god jobbsøknad, er det noen viktige tips du kan følge. En typisk jobbsøknad er delt opp i flere avsnitt, der innledningen vanligvis angir hvor man fant stillingsannonsen. Hos oss lager vi ulike varianter av innledninger avhengig av stillingen som blir utlyst, og vi forsøker å fremheve dine kvalifikasjoner og egenskaper som er relevante for stillingen. Vi inkluderer også informasjon om din erfaring og hvorfor du søker på stillingen i mellomdelen av søknaden. Det er mange feller å unngå her, og vi vet hvordan vi kan presentere informasjonen på en best mulig måte. Fokuset i søknaden bør være på hva du kan bidra med til bedriften, både som en dyktig arbeidstager og som en positiv kollega.

Her finner du eksempler jobbsøknader – Forslag til jobbsøknad

Ha en god CV til læreryrket.

En CV er en viktig del av en jobbsøknad og bør tilpasses både ens egne kvalifikasjoner og stillingen man søker på. Noen velger å inkludere bilder på sin CV, mens andre velger å ikke gjøre det. På CVen kan det også være en kort beskrivelse av seg selv, kalt “Om meg” eller “Nøkkelkvalifikasjoner”, som gir en rask oversikt over ens viktigste egenskaper og ferdigheter. Vi kan hjelpe deg med å lage en optimal CV ved å stille deg spørsmål om dine ferdigheter og kvalifikasjoner som er relevante for den aktuelle stillingen.
CV vekter

Andre aktuelle stillinger innen samme yrke:

Barnehagelærer, barnepedagog, førskole, sfo, rektor, lektor

Erfaring med jobbsøknad til yrkesgrupper:

Vekter

Polit

Helsefagarbeider

Sykepleier

Lagerarbeider

Sjåfør

Renhold

LIS1

Butikkmedarbeider

Pedagog/Lærer

Butikk

Rådgiver

Eksempel

Jobbsøknad

CV-Oppsett-Mal

Tips

Priser

Eksempler