Jobbsøknad - Vekter

Vekter

Vekter - Sikkerhetsvakt

En vekter har mange forskjellige roller ut fra hvor man jobber. Det kan være å beskytte personer og eiendommer mot uønskede hendelser. Dette kan inkludere å patruljere et område for å holde øye med mistenkelig aktivitet, sjekke identiteten til personer som ønsker å komme inn på et område, håndtere kriserituasjoner, og utføre andre sikkerhetsrelaterte oppgaver. Vektere kan jobbe innenfor en rekke forskjellige bransjer, som for eksempel kommersielle bygg, offentlige bygg, eiendomsutvikling, og transport og logistikk.

Det finnes flere tilsvarende yrke og vekter har mange navn. Det kan være sikkerhetsvakt, også ofte fra tidliger kalt Securitasvakt, som nå heter PSS.

Vekteryrket er spennende og mange søker seg dit.
Kravene for å bli vekter har blitt høyere. Det må mere sikkerhetskurs til. Dette kan tas gjennom firmaer. Enten at man får utdanning der man vil jobbe eller at man tar slike kurs selv i forkant.

Å søke jobb som vekter kreves litt da det er mange søkere. Du må ha en god søknad som får frem absolutt det beste i deg.
I slike stillinger så sees det mye etter egnethet, at man er har kontroll på situasjoner, er trygg og tar ansvar. Dette er noe av det vi spør rundt når vi hjelper med jobbsøknader. Ut fra spørsmål vi stiller så lager vi gode søknader mot stillingen som du ønsker.

Hjelp til å få laget søknad til vekter?

Vi kan lage hele din søknad. også CV og eventuelt LinkedIn.
Få jobben du fortjener og kom deg til intervju med en god søknad. Vi har lang erfaring innen søknader som går til vekter- og sikkerhetsrbansjen. Vi vet hva som bør være med i en søknad. Trygg, en som tar ansvar, har godt overblikk, tillitsfull og lignende. Vi passer på å stille spørsmål til deg som gjør at vi finner det beste å skrive i en søknad. Og vi er også billigst på markedet. Vi har lang erfaring og leverer alltid god kvalitet.

Priser

CV

 

249kr

1 Personlig CV

1-3 dagers leveringstid

Jobbsøknad


NORGES BESTE PRIS

649kr

1 personlig jobbsøknad

1-3 dagers leveringstid

CV+Jobbsøknad


899kr

1 personlig CV

1 personlig jobbsøknad

1-3 dagers leveringstid

CV + Jobbsøknad
+ LinkedIn

1299kr

1 personlig CV

1 personlig jobbsøknad

1 LinkedIn profil

Vekter - Securitas

Hva innebærer det å være vekter?

En sikkerhetsvakt jobber for å sikre trygghet og beskyttelse for mennesker, bygninger og verdier. Arbeidsoppgavene vil variere avhengig av arbeidsplassen, men typiske oppgaver kan inkludere å overvåke kameraer, patruljere områder for å oppdage og forhindre uønskede hendelser, kontrollere adgang til områder, og rapportere om uønskede hendelser eller kriminelle aktiviteter. Sikkerhetsvakter kan jobbe på en rekke forskjellige steder, som for eksempel kjøpesentre, banker, flyplasser, museer, stadioner og andre offentlige eller private virksomheter som trenger beskyttelse og sikkerhet.

Hvor finne vekterjobber?

Alle stillinger til vekter blir lyst ut på de største mediene. Størst nå er trolig arbeidsplassen.no. Her finner du alle stillinger. Deretter kommer Finn.no. Nå virker disse søkesidene slik at de henter inn stillinger som lyses ut på andre steder og nettsteder. Så alle får de listet opp etter hver.

Her er stillinger til vekter utlyst – Trykk her

Søknad - Regnskap

Eksempel jobbsøknad – Vekter

Det er noen viktige tips på veien for å lage en god jobbsøknad
En jobbsøknad er delt opp i flere avsnitt.
Det er vanskelig å komme med en helt klart eksempel, men innledning er gjerne hvor man har funnet stillingen.
Innledning som vi lager for våre søknader er i forskjellige varianter ut fra stillingen som lyses ut. Og da kan det være at vi forteller bittelitt om deg som person ved at du har de kvalifikasjonene og egenskapene som er viktig.
At du er punktlig, har orden, kontroll, er en som tar ansvar og lignende.
Mellomdel er at vi må få med din erfaring og hvorfor du søker stillingen.
Det er mange feller å gå i her og vi vet hvordan få dette best frem.
For du må ha fokus på hva du kan gi bedriften. Og det på flere plan. Som arbeidstager og som kollega.

Her finner du link til eksempler på jobbsøknader – eksempel jobbsøknad

Ha en god CV til vekter

Alle søknader må ha en CV. De settes opp etter en mal man føler passer til seg og stillingen man vil søke på.
Noen er med bilder, andre er uten.
På en CV så har man også det som heter “Om meg” eller “Nøkkelkvalifikasjoner”. Dette er en kort beskrivelse av deg og hva man bør fremheve for å få en lite innblikk om deg uten å lese søknaden.
Dette kan vi hjelpe til med. Vi kan lage hele CVen og vi kan også lage din beskrivelse.
Vi får dette til ved at du besvarer et spørsmålsskjema og vi får da frem dine viktigste punkter i forhold til arbeidstype du har.
CV vekter

Forskjellige arbedstitler

Alls stillinger til vekter blir lyst ut på de største mediene. Størst nå er trolig arbeidsplassen.no. Her finner du alle stillinger. Deretter kommer Finn.no. Nå virker disse søkesidene slik at de henter inn stillinger som lyses ut på andre steder og nettsteder. Så alle får de listet opp etter hver.

Her er stillinger til vekter utlyst – Trykk her

Andre aktuelle stillinger innen samme yrke:

Politi er også en retning mange går til. Les mer om Politi her.

Erfaring med jobbsøknad til yrkesgrupper:

Vekter

Polit

Helsefagarbeider

Sykepleier

Lagerarbeider

Sjåfør

Renhold

LIS1

Butikkmedarbeider

Pedagog/Lærer

Butikk

Rådgiver

Eksempel

Jobbsøknad

CV-Oppsett-Mal

Tips

Priser

Eksempler