Eksempel jobbsøknad

Om oss

Det hele startet med at jeg ønsket å søke en stilling.
Måtte få tak i hjelp. Det var mange om “benet”. Jeg gjorde det jeg måtte gjøre. Det var å bestille hjelp. Når regningen kom så var den på 3.473,- for en jobbsøknad…
Hvorfor skulle det koste så mye?
Etter hvert som tiden gikk så ble denne tanken til nettsiden vi har i dag.
Vi ville endre dette markedet.
Få tak i gode skribenter. Studere jobbsøkermarkedet og tilby priser i en helt annen verden.
Det skulle være det beste tilbudet som var på markedet. Vi hadde fokus på tre områder.

  • En lav pris alle kan være fornøyd med
  • Topp kvalitet på jobbsøknaden
  • God service

Dette er de tre tingene som skal til for å lykkes. Og det har vært vårt mål enten det er jobbsøknad eller andre produkter vi tilbyr.
Så vi fikk tak i dyktige skribenter. Hørte hvordan de kunne lage gode søknader på en effektiv måte. Og ut fra dette ble vår nettside laget. Det ble suksess fra første dag.

Vi fant en god pris, service som kunder likte og ikke minst gode skribenter som kjenner markedet. Vet hva som skal til for å få en god søknad.
Og det viktigste var å kunne få en god søknad ut fra egenskapene og kvalifikasjonen til jobbsøkeren. For vi er best på dette. Vi vet hva vi skal spørre om. Vi tilpasser svarene mot stillingen og vet hva som er effektivt mot arbeidsgivere.

Mange sier at de får 7 av 10 til intervju. Også 8 av 10. Ja, hva skal man svare på det.
Det er alltid jobbsøker det står an på. Vi kan ikke garantere dette, men vi får personer til intervju hver eneste uke. Vi får også tilbakemeldinger på de som får jobb. Ikke bare tilbudt en, men flere. Så vi får alltid frem det beste for jobbsøkeren.

Firmat vårt heter Proveks AS og har organisasjonsnummer 986 600 116.
Vi startet i 2004 med vår første nettbutikk. Vi har derfor snart 20 års erfaring innen salg og god service.
Vi tar hver eneste kunde på alvor og er klare for å hjelpe deg.

Våre skribenter har forskjellig bakgrunn. Vi har en karriereveileder, en pedagog, en jurist, en selvstendig næringsdrivende og en helsefagarbeider.
Kombinasjonen av alle disse blir et godt team.
Vi har mye erfaring og snakke sammen rundt oppdrag. Vi finner den mest egnede til oppdraget vi får inn. I løpet av de siste to årene har vi ikke hatt noen misfornøyde kunder. Vi gir topp service og hvis kunden ønsker endringer så fikser vi det. Vi stopper ikke før produktet er godkjent. Så faktisk har vi 100% fornøyde kunder. Og det er mange tusen vi hjelper.
Vi får jo mange tilbakemeldinger og er stolte av at vi får så mange ut i jobb. Så vi gjør det riktige.

 

Om oss